Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на GTV/Spider от Форума..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от TaNo
    Първоначално публикувано от Fear
    Гледам, има анкета вече, резултата е доста оспорван.
    Да видим какъв ще е резултата в петък да речем, и ще обявим часа със сигурност - какво ще кажете?
    Толкос ли неможеш да отлепиш преди 10 часа бе приятелю
    Moга, ама кандардисвам една приятелка да ми прави компания по пътя и не искам да я карам да става рано. Пък и трябва да мина цяла София за да отида да я взема и така...
    Иначе аз и в 8.00 мога да съм на срещата, не ми пречи.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

И аз тва мислих да предложа или на ОМВ до Ленинград хотела да се чакаме или на другото ОМВ на входа на Пловдив направо да не се объркат колегите
      На OMV-то на входа няма да има място за много коли - там по принцип е натоварено. На Ленинград е почти същото... Може Софийската колона да ни изчака точно преди светофара на това OMV - там пътя е трилентов, и може спокойно да се спре до бордюра. А и гледката ще е въздействаща определено.
      Колкото до фотоапаратите - вече сме ги приготвили, забърсали сме лещите, и слагаме батериите да се зареждат
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
        И аз тва мислих да предложа или на ОМВ до Ленинград хотела да се чакаме или на другото ОМВ на входа на Пловдив направо да не се объркат колегите
        На OMV-то на входа няма да има място за много коли - там по принцип е натоварено. На Ленинград е почти същото... Може Софийската колона да ни изчака точно преди светофара на това OMV - там пътя е трилентов, и може спокойно да се спре до бордюра. А и гледката ще е въздействаща определено.
        Колкото до фотоапаратите - вече сме ги приготвили, забърсали сме лещите, и слагаме батериите да се зареждат

Прав си ако няма възражаващи остава така
        Остана вия да си решите колко часа ще тръгвате и в колко ния да ви чакаме тука
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Абе ако тръгнат към 10.30 както се пише, и ако колоната се води от Рали - ще са в Пловдив преди 11.45 още ...
          Предлагам същият да се следи по GPS за да не изтървем момента на влизане на групата в Майнатаун

Comment

Последно на ОМВ ли ще се чакаме и в колко часа?
            GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

На ОМВ-то дето е на входа на Пловдив, сещаш ли се? Ще ги чакаме на три лентовия път.
              Аз незнам обаче кам колко да ги чакаме, се пак си е жега да седим и да ги чакаме без да знаем в колко точно ще са тука Ако искате да си разменим телефоните и да държим връзка за точен час, кво ще кажете
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Aми аз в темата с анкетата съм си оставил телефона, ще го оставя и тук. 0878 666852
                Пак според онази тема, ще тръгнем в 10.00, което пък значи, че живот и здраве, най-късно към 11.30 ще сме в Пловдив.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ето и моя номер 0896 526 199 Атанас
                  landikar

Comment

И аз се надявам да получа сведение за момента на потегляне на групата от София. Но наистина мисля че по-рано от 11.30 няма смисъл - хем да не бързат момчетата много по пътя, хем да не се виси много на слънцето, че утре и вдругиден се очертават адски горещи дни за Пловдив ...
                    By the way, какво стана с мястото, където да бъде самата среща ???

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                      И аз се надявам да получа сведение за момента на потегляне на групата от София. Но наистина мисля че по-рано от 11.30 няма смисъл - хем да не бързат момчетата много по пътя, хем да не се виси много на слънцето, че утре и вдругиден се очертават адски горещи дни за Пловдив ...
                      By the way, какво стана с мястото, където да бъде самата среща ???
                      Дай телефон ако не е късно колега....предплагам че някой го има но за всеки случай!

До скоро!
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Телефона на Alfa User е 0887/591251

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                          Телефона на Alfa User е 0887/591251
                          Благодаря ти!
                          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

И аз благодаря

Comment

Снимките от днешната хубава среща са на адрес :

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=25782

Comment

Alfa User

Comment

Working...
                                X